Missie

 

 

De uitvaartgroep Finitatem Vitae is voortgekomen uit het initiatief van meerdere uitvaartondernemingen in Den Haag om met elkaar een samenwerkingsverband aan te gaan. Dit om de kwaliteit en stijlvolle uitvoering van een uitvaart te kunnen garanderen.

 

 

 

Doel

 

Het doel van de uitvaartgroep is niet enkel ter uitbreiding van het breder kunnen aanbieden van de hoogst mogelijke service en kwaliteit, maar ook om binnen de groep de kennis en waarden te kunnen delen. Kennis is pas doeltreffend als je het kan delen en samen kan streven naar een nóg betere dienstverlening en toekomst.

 

Wij streven ernaar om samen tot de ideale uitvaart te komen met de grootst mogelijke eerbied voor de (wensen van de) overledene (en niet te vergeten ook de nabestaanden). Waarbij keuze en vrijheid, identiteit en gevoel hoog in het vaandel zullen staan.

 

 

 

Historie

 

Uitvaartgroep Finitatem Vitae is begin 2017 ontstaan vanwege de grote aanwezigheid van kennis, ervaring en faciliteiten en de behoefte om onder samenwerkingsverband dit te delen en op die manier te streven naar een betere dienstverlening.

 

terug naar boven  ^^